Nyheder

En forklaring om Akt 2 og dets ændringerValorants første sæson er ved at være forbi og her til aften har de givet os en opdatering på deres nuværende rangsystem, kommende ændringer til det nye og lidt dybdegående detaljer herom. Dette er en informerende nyhed baseret på deres officielle udmeldelse som du kan læse på engelsk lige her.

I artiklen fortæller RIOT bl.a. at den nuværende rang er meget tæt forbundet med ens MMR (matchmaking rating). Som de giver som eksempel i deres artikel; din rang kan være afgørende for om du har en god eller dårlig dag bag PC'en. Ønskescenariet fremadrettet er et langt mere stabilt rangsystem; en mere nøjagtig vurdering af dine indsatser i kampene.

Hver akt strækker over to måneder og det betyder at Ignition sæsonen yderligere har et par datoer:

 • Første akt: 1. juni til d. 4. august
 • Andet akt: 4. august til d. 13. oktober
 • Tredje akt: 13. oktober til d. 12. januar 2021

Første akt blev introduceret med et Battle Pass - et belønningssystem hvori du kan optjene forskelligt kosmetisk udstyr. En af RIOT's udviklere har udtalt, at det skulle tage ca. 100 timer at gennemføre de 50 niveauer som indebærer 12 våbenskins, samt et hav af 'gun buddies' og 'player cards'.

Efter hvert endt Akt, er alt der betyder noget for dig dine 9 absolut bedste ranked spil samt hvor mange sejre du formår at hive hjem gennem det forgange akt.

Lad os lige skære detaljerne ud i pap:

 1. Din matchmaking rang vil stadig spille en afgørende rolle for din nuværende rang
 2. Act Ranks vil fremgå fra starten af Akt 2 d. 4. august - den vil spore dine bedste færdigheder, højeste ranged sejre samt antal
 3. Du vil modtage et emblem på din spillerprofil i slutningen af hvert Akt som afspejler dit niveau (dette kan ses i din spilhistorik)
 4. Dine bedste færdigheder bedømmnes udfra dine 9 bedste ranked spil af det nuværende Akt. Dette for at bevise, at du konsekvent kan vinde på samme niveau
 5. Ift. trekantens betydning; din højeste ranked sejr du opnår, vil placeres øverst i trekanten
 6. Du vil også modtage et cover som viser dine totale ranked sejre i det nuværende Akt
 7. Det vil være muligt at gense tidligere Akt rangeringer i din spilhistorik

 

Yderligere værd at vide:

 • Din spilhistorik bliver tilgængelig for dine venner (gælder både matchmaking rang + Akt rang fremskridt)
 • Dit spilcover skifter visuel identitet ved opnåelse af hhv. 9, 25, 50, 75 og 100 sejre
 • Der vil ikke blive udgivet et Akt rang emblem efter 1. Akt
 • Placement spil ændres fra 5 til 3 før du vil få vist din rang ved ny sæson