Nyheder

Update 5 - Alt hvad du behøver at vide


https://playvalorant.com/en-gb/news/game-updates/valorant-patch-notes-5-0/


Update 5.0 til Valorant er lige om hjørnet og vi har derfor samlet alt du har behov for at vide omkring den nye opdatering til spillet i denne artikel.

Du kan også læse patch notes direkte fra Riot her.

 

Nyt map (Pearl) og farvel til Split

Med lanceringen af det nye map, Pearl, fjerner Riot midlertidigt Split fra map poolen i henholdsvis competitive og unrated game modes. Det vil stadig være muligt at spille Split i Spike Rush, custom og andre game modes.

Pearl vil som ved alle andre map releases, ikke være tilgængeligt i competitve de første to uger, så folk har mulighed for at lære mappet at kende inden de spiller ranked på mappet.

 

Ny rank - Ascendant

I et forsøg på at sprede spillerne bedre i de forskellige ranks, samt lave en mere flydende overgang til higher tier ranks, introducerer Riot en ny rank mellem Diamand og Immortal kaldet Ascendant.

Match Making Rating (MMR) kravene for alle ranks bliver justeret tilsvarende og dette betyder at spillere, som i dag ligger under MMR kravet for den nye rank Ascendant, vil have nemmere ved at stige i rank fremadrettet.

Introduktionen af den nye rank betyder også at Ascendant 1 nu vil være den højest mulige placement rank (tidligere Diamand 1) og at solo/duo/5-stack kravene til højere rangerede spille nu starter starter ved Immortal 1 i stedet for Diamand 3.

 

Nyt battlepass

Som altid kommer der et nyt battlepass med alle de sædvanlige lækkerier vi kender med inklusiv våben skins, gun buddies, sprays and radianite points.

Våben skins i dette battlepass vil være fra henholdsvis Spitfire, Shimmer og Task Force 809 serien (se videoen herunder for detaljer).

 

Bug fixes

Som altid kommer denne opdatering også med en række bug fixes og denne gang til blandt andet Haven, Jett, Sova, Fade, Chamber, Spike defusal, Ultimate Orbs, Reconnect problemer og våben equips.

 

Video gennemgang af den nye update fra ProGuides

 

Video gennemgang af det nye battle pass fra Valorant Moments

 

Video gennemgang af det nye map Pearl og en håndfuld Sage vægge fra FlowsAscending